Ga naar hoofdinhoud

Projecten

Uw hulpvraag vertaalt naar een duidelijke oplossing.
Ik ben erg blij en trots op de projecten die ik voor mijn klanten onderhoud en heb kunnen realiseren. Hieronder een greep uit deze projecten.

KLANTBEOORDELINGEN
Uw Expert
4.9
Gebaseerd op 52 beoordelingen
powered by Google
Pauline KlokPauline Klok
18:42 13 Nov 23
Ik ben super goed geholpen met het installeren van mijn nieuwe pc en overzetten van alle bestanden. Ook de vragen die erna nog had, kon ik per app stellen en kreeg ik snel een passend antwoord op.Een aanrader dus!
Ewa BEwa B
22:41 02 Oct 23
Professionele service, uitgebreide en betrouwbare informatie, ik raad het aan
Fred van KanFred van Kan
18:40 01 Oct 23
Ik ben bijzonder tevreden. Ventilator van pc was defect, maar dankzij Antwan binnen enkele dagen vervangen. Een wifi-adapter die zijn langste tijd had gehad aldoende ook gewisseld. Heel plezierig. En dat bij een goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik weet wel wie ik een volgende keer inschakel!
Baer JanssenBaer Janssen
10:43 12 Jul 23
Tonja KoudijsTonja Koudijs
13:30 20 Apr 23
Snel en deskundig geholpen. Denkt mee, fijn dat Antwan je niet van alles aan wil smeren. Prettig contact.
Jacques PonjeeJacques Ponjee
19:57 07 Apr 23
Prima service.In de avond nog 2 printers aangesloten op een Fritz!Box, die eerst nog gereset moest worden.Uw Expert is zeker een aanrader.Jacques Ponjee
Michiel GerlaghMichiel Gerlagh
05:34 05 Apr 23
Snelle en kundige hulp. Ik had na twee dagen al een afspraak en pc probleem was zeer snel met hulp op afstand verholpen.
joey robbenjoey robben
12:45 03 Apr 23
Snelle en goede service!! Dankjewel!
G.w KlompG.w Klomp
16:15 08 Feb 23
Antwan is een kundig en prettig persoon, die snel en efficient mijn oude bestanden PC naar de nieuwe PC heeft overgezet, en geinstalleerd. Hij heeft daarnaast een aantal praktische hulpmiddelen voor mij aangebracht.Een echte aanrader.
Camilla KoevoetsCamilla Koevoets
11:10 14 Jan 23
We zijn heel blij met de manier waarop je ons geholpen hebt. En wanneer het nodig is, ben je snel bereikbaar. Geweldig!
nicoliene de rooynicoliene de rooy
17:43 07 Dec 22
Telefonisch contact gehad over probleem werd gelijk geholpen waarnaar m’n laptop weer volledig functioneert! Top service.
Jan de HaanJan de Haan
11:15 04 Nov 22
Reeds twee maal heb ik gebruik moeten maken van de diensten van Antwan en beide keren tot volle tevredenheid. Hij helpt je snel en levert goede service voor een acceptabele prijs.Een absolute aanrader!
Frans de MoréeFrans de Morée
12:13 13 Oct 22
Antwan heeft de overgang van mijn desktop naar mijn laptop snel en accuraat en geweldig geregeld. Petje af, diepe buiging.
Bob McGeeBob McGee
09:15 26 Sep 22
Ik ben heel tevreden met de door Antwan op mijn locatie verrichte werkzaamheden. In goed overleg en communicatie heeft hij de problemen van mijn pc opgelost. Prettige manier van communiceren. Indien (onverhoopt) nodig, weet ik tot wie ik mij in geval van computerproblemen zal wenden.Vandaag heeft Antwan mij opnieuw prima geholpen, deze keer via hulp op afstand. Het bovenstaande geldt onverkort.
RamonRamon
13:42 14 Jul 22
Pc was kapot. Heb best wat rond zitten zoeken in Nijmegen.Andere bedrijven: namen vaak niet eens de telefoon op, deden geen hardware-reparaties aan huis, of rekenden hoge kosten om langs te komen en te kijken.Deze man: nam zelfs tijdens een meeting de tijd om te reageren, kwam gelijk de volgende dag en had het juiste onderdeel bij zich, en was prima geprijsd. 10/10 would recommend.
js_loader
Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik u helpen?