Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

+1 -800-456-478-23

wordpress-onderhoudscontract
// WordPress onderhoudscontract

Prins ICT ontzorgt uw online aanwezigheid met een WordPress onderhoudscontract!

Uw onderneming is uw lust en leven en dat verdient dus ook een degelijk onderhoud. Prins ICT is gespecialiseerd in het onderhouden, maar ook beveiligen van WordPresswebsites en webshops. Een onderhoudscontract staat bij Prins ICT aan volledige ontzorging, 24/7 iemand die voor je klaar staat en binnen enkele ogenblikken problemen opgelost! Dat alles voor een klein, maandelijks bedrag, zodat uw onderneming blijft draaien zoals hij hoort! 

Bij Prins ICT heeft u te maken met één aanspreekpunt, namelijk Antwan. Daardoor bent u gegarandeerd van een persoonlijke en betrouwbare benadering. Bekijk hieronder welke diensten nog meer voor uw onderneming ingezet kunnen worden.

Mijn klanten

Deze klanten help ik met opzetten van hun website/webshop, onderhoud ervan en het beveiligen. De klanten genieten daarnaast van 24/7 support!

//

Een WordPress onderhoudscontract zorgt ervoor dat u als ondernemer lekker slaapt!

Geen hoge uurlonen of meerdere personen aan de slag aan uw website, maar één persoon die het onderhoud verricht en waar u van op aan kan!

Onderhoud

Uw WordPress website blijft optimaal onderhouden door regelmatig updates uit te voeren en back-ups te maken. Periodieke controle van mijn kant zorgt voor optimale prestatie van uw website.

Veiligheid

De veiligheid van uw WordPress website is het voornaamste. Zonder degelijke beveiliging valt uw onderneming makkelijk ten prooi aan hackers.

Snelheid

De snelheid van uw website of webshop is een belangrijke factor voor het gebruikersgemak van uw bezoekers en voor de vindbaarheid op Google.

WordPress onderhoud
Support

Met een persoonlijke benadering en met maar één aanspreekpunt heeft u van doen. Ik help bij alle vragen; van installatie van nieuwe plug-ins tot het uploaden van producten in uw webshop. Ik sta altijd voor u klaar.

eCommerce

Uw webshop en website koppelen aan alle mogelijke en gebruikelijke betaaldiensten, waardoor u zekerheid hebt van inkomsten en een vlotte uitbetaling ervan.

Strategie - klankbord

Meedenken in een strategie voor uw website, webshop, social media behoort ook tot de opties!

// Neem vrijblijvend contact op en ik beantwoord zo snel mogelijk uw vraag.

Uw bedrijf laten groeien met een echte specialist?

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik u helpen?