Ga naar hoofdinhoud

WordPress hosting bij Prins ICT

Als specialist in ICT en WordPress, bied ik namens Prins ICT hostingoplossingen voor WordPress websites en WooCommerce webshops. De hostingdiensten zijn specifiek afgestemd op freelancers en kleine MKB-bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare oplossing.

Prins ICT - Uw ICT / WordPress specialist
WordPress-hosting-Prins-ICT

Waarom bij Prins ICT kiezen voor WordPress hosting?

 

De  waardepropositie is gebaseerd op persoonlijk contact, betrouwbaarheid en transparantie. Bij Prins ICT wordt u geholpen door één professional die u met passie ondersteunt en adviseert.

Betrouwbare Hosting

Geniet van een stabiele en snelle hostingomgeving die specifiek is geoptimaliseerd voor WordPress. We garanderen een uptime die uw bedrijf verdient.

Persoonlijke Ondersteuning

Bij Prins ICT krijgt u persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en u te adviseren over de beste praktijken voor uw online aanwezigheid.

Support en Onderhoud:

Onze ervaren WordPress-specialist sta ik klaar om uw website of webshop te onderhouden en eventuele problemen snel op te lossen. Ik begrijp de complexiteit van WordPress en WooCommerce en zorg ervoor dat uw online activiteiten soepel verlopen.

Support

Met een persoonlijke benadering en met maar één aanspreekpunt heeft u van doen. Ik help bij alle vragen; van installatie van nieuwe plug-ins tot het uploaden van producten in uw webshop. Ik sta altijd voor u klaar.

eCommerce

Uw webshop en website koppelen aan alle mogelijke en gebruikelijke betaaldiensten, waardoor u zekerheid hebt van inkomsten en een vlotte uitbetaling ervan.

Strategie - klankbord

Meedenken in een strategie voor uw website, webshop, social media behoort ook tot de opties!

Mijn klanten

Deze klanten help ik met opzetten van hun website/webshop, onderhoud ervan en het beveiligen. De klanten genieten daarnaast van 24/7 support!

VBO Techniek door Prins ICT
Capel Fruit door Prins ICT
Rebedex door Prins ICT
CO2 NeutraalWinkel door Prins ICT

"Geen groot bedrijf, maar één persoon met een persoonlijke benadering."

Antwan heeft precies door wat ik als ondernemer nodig heb en acteert daarop. Hij is daarbij flexibel en snelwerkend. Geen grote bedrijven waar veel blijft hangen over verschillende schrijven, maar gewoon één aanspreekpunt.
Prins ICT klantenreview
VBO Tech

Ontmoet ons team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Suspendisse et justo. Praesent mattis commodo augue.​
Prins ICT founder1

Joanne Williams

Founder

Prins ICT founder2

Fred Buster

Director OPS

Prins ICT director HR

Lisa Hoffman​

Director HR

Vragen over WordPress hosting?

Als u op zoek bent naar eenvoudige, betrouwbare WordPress hosting met een persoonlijke touch, dan bent u bij Prins ICT op het juiste adres. Laat mij u helpen uw WordPress-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik u helpen?