Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

+1 -800-456-478-23

// Systeembeheer

Professioneel systeembeheer en ICT-support

Welkom bij PrinsICT, uw partner voor hoogwaardig systeembeheer en ICT-ondersteuning. 

Bij PrinsICT kunt u terecht voor netwerk- en systeembeheer, zowel op afstand als op locatie. ICT-beheer is essentieel om uw bedrijf soepel te laten draaien. Het vormt de ruggengraat van uw organisatie. Als toegewijde ICT-specialist bied ik efficiënt ICT-beheer dat gericht is op het optimaliseren van uw processen en het waarborgen van de stabiliteit van uw IT-omgeving. Ik ben uw proactieve partner die klaar staat om calamiteiten te ondersteunen en regelmatig onderhoud uitvoert. Mijn uitgebreide ervaring en expertise stellen mij in staat om oplossingen op maat te leveren die aan uw verwachtingen voldoen. Vertrouw op PrinsICT als ICT-bedrijf voor een breed scala aan ICT-diensten.

Mijn klanten

Deze klanten help ik met opzetten van hun website/webshop, onderhoud ervan en het beveiligen. De klanten genieten daarnaast van 24/7 support!

//

Uitgebreide mogelijkheden voor
netwerk- en systeembeheer

Probleemanalyse en -oplossing

Als uw betrouwbare IT-specialist sta ik klaar om uw technische problemen snel en efficiënt aan te pakken. Of het nu gaat om software- of hardwareproblemen, netwerkstoringen, of andere ICT-gerelateerde kwesties, ik voer een grondige probleemanalyse uit om de oorzaak van het probleem te identificeren. Vervolgens werk ik aan een effectieve oplossing om uw systemen weer soepel te laten draaien. Mijn doel is om uw bedrijf zo min mogelijk downtime te laten ervaren, zodat u kunt blijven focussen op uw kerntaken.

(Her)installatie en opschonen van besturingssystemen

Soms kan een herinstallatie en het opschonen van besturingssystemen de beste manier zijn om de prestaties van uw computers te verbeteren. Als onderdeel van mijn diensten bied ik uitgebreide ondersteuning voor het herinstalleren van besturingssystemen, zowel voor Microsoft als Apple-systemen. Ik zorg ervoor dat uw besturingssystemen schoon en geoptimaliseerd zijn, wat resulteert in snellere en stabielere computerprestaties. Bovendien help ik bij het behouden van al uw belangrijke gegevens en programma's tijdens het herinstallatieproces.

Systeembeheer op afstand

Met systeembeheer op afstand kan ik snel en effectief technische problemen aanpakken, onderhoudstaken uitvoeren en IT-ondersteuning bieden, zonder dat ik fysiek aanwezig hoef te zijn op uw locatie. Denk onder meer aan account en mailbox management voor nieuwe gebruikers, server updates, back-upinstellingen wijzigen, wachtwoorden resetten, etc.

Netwerkbeheer

Een goed functionerend netwerk is essentieel voor de productiviteit van uw bedrijf. Ik bied professioneel netwerkbeheer om ervoor te zorgen dat uw IT-infrastructuur soepel werkt. Mijn diensten omvatten het opzetten, onderhouden, en beveiligen van zowel draadloze als bedrade netwerken. Ik zorg voor de juiste configuratie van routers, switches, firewalls en andere netwerkapparatuur. Bovendien monitor ik uw netwerk op mogelijke problemen en los ik deze proactief op om downtime te minimaliseren. U kunt vertrouwen op mijn expertise om uw bedrijfsnetwerk veilig en betrouwbaar te houden.

Veiligheid

Een van de belangrijkste aspecten van systeembeheer is het waarborgen van de veiligheid van uw IT-omgeving. Malware (schadelijke software) en virussen vormen een constante bedreiging voor bedrijven en kan ernstige schade veroorzaken. Beveilig uw systemen tegen malware en virussen met mijn effectieve oplossingen.

Hardware support

Als uw IT-partner begrijp ik het belang van goed functionerende hardware voor uw bedrijf. Daarom bied ik uitgebreide hardware support. Of het nu gaat om problemen met desktopcomputers, laptops, servers, printers, of andere hardwarecomponenten, ik bied snelle diagnose en reparatie. Bovendien sta ik klaar voor hardware upgrades, installaties en configuraties om ervoor te zorgen dat uw hardware optimaal presteert en aansluit bij uw bedrijfsbehoeften.

UI/UX Design

Build the product you need on time with an experienced team that uses a clear and effective design process.

Dedicated Team

Build the product you need on time with an experienced team that uses a clear and effective design process.

UI/UX Design

Build the product you need on time with an experienced team that uses a clear and effective design.

Dedicated Team

Over the past decade, our customers succeeded by leveraging Intellectsoft’s process of building, motivating.

// Neem vrijblijvend contact op en ik beantwoord zo snel mogelijk uw vraag.

Uw bedrijf laten groeien met een echte specialist?

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik u helpen?