Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

+1 -800-456-478-23

WordPress-hosting-Prins-ICT
// WordPress Onderhoud

WordPress onderhoud
voor uw website en webshop

Als specialist op het gebied van WordPress onderhoud help ik dagelijks mijn klanten met hun vragen en wensen. Als freelancer weet ik hoe cruciaal een betrouwbare en goed functionerende website voor uw bedrijf kan zijn. Daarom zet ik mij volledig in om uw WordPress website te onderhouden en te zorgen dat deze altijd optimaal presteert.

Waarom WordPress?

WordPress is niet zomaar een platform: het is een fundament voor uw online aanwezigheid. Met zijn gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit biedt WordPress u de mogelijkheid om uw website aan te passen aan uw behoeften. Maar weet u hoe u het beste uw WordPress website kunt benutten?

// Projecten

Een greep uit mijn projecten

Video afspelen over Prins ICT - Antwan
Prins ICT
5.0
Gebaseerd op 7 beoordelingen
powered by Google
Henny MaassenHenny Maassen
18:07 19 Mar 24
Wat een fijne samenwerking en snelle hulp als die nodig is.Blij dat we voor Prins ICT hebben gekozen, scheelt ons eenheleboel tijd met een ICT expert (in huis). Onwijs Lekker IJs
jeroen dekkersjeroen dekkers
06:48 13 Jan 24
PrinsICT helpt mij enkele WordPress sites / webshops te onderhouden, te stroomlijnen en aan te passen. Dit kan op afstand maar even gemakkelijk schuift hij met zijn laptop thuis of op de zaak bij je aan tafel en verwerkt instant de opdrachten die je hem geeft of de problemen waar je tegen aan gelopen bent.De hele job aan hem uitbesteden of zelf zoveel mogelijk in eigen hand houden en slechts de complexe handelingen door hem uit laten voeren. Alles is mogelijk.Oplossen, meedenken, alternatieven aanbieden, uitleggen, kennis van zaken hebben én delen zijn keywords die bij hem perfect passen.En weet hij iets niet? Dan tovert hij online instant de juiste informatie naar boven.Het heeft even geduurd maar in Antwan heb ik precies degene gevonden waar ik naar op zoek was. Een toegankelijke en goedgemutste kerel die de juiste ondersteuning kan bieden op de vlakken waar ik geen kennis van heb of me simpelweg niet in wil verdiepen omdat tijd niet onbeperkt beschikbaar is.
Prins ICT is een zeer goed bedrijf. Antwan heeft goede adviezen en zeer behulpzaam. Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking.
Mirande HovingMirande Hoving
15:38 15 Nov 23
Goede hulp, snelle reactie, zeker een aanrader. mocht ik in de nabije toekomst een nieuwe website willen weet ik wie ik bel!
Martijn BoeijenMartijn Boeijen
13:04 14 Nov 23
Zeer snelle communicatie. Zoekt echt naar oplossingen. Zeer klant gericht.Een echte aanrader.
Adri MerksAdri Merks
17:13 27 Oct 23
Een vd snelst reagerende Ict'ers en daarnaast ook snel naar een goede oplossing zoekt om jouw probleem op te lossen. Zeker een aanrader dit bedrijf!
shirley bonooshirley bonoo
16:39 11 Aug 23
Prins ICT is een bedrijf met een top service. Alles word netjes afgehandeld zonder dat je in het diepe word gegooid.Antwan eigenaar van Prins ICT begrijpt heel goed dat een website belangrijk is om klanten te werven. Hij blijft net zo lang ermee bezig totdat dingen goed zijn zoals het hoort. Antwan houd zich aan de afspraken. Hij komt de klanten tegemoet en houd zich aan zijn woord. Net zo lang totdat alles weer op de rit is. Hij zoekt overal een oplossing voor. Zonder er al teveel extra kosten voor te maken. Hij denkt goed met de klant mee. En let ook voor de klanten op de kleintjes in deze duren tijden.Antwan bedankt gr Shirley
js_loader
//

Hoe helpt Prins ICT u met WordPress onderhoud?

Is Antwan Prins de ICT-specialist die u zoekt? Het uitgangspuntis een optimaal werkende website, zodat u rustig verder kunt werken aan uw bedrijf. Hiervoor is goed onderhoud en gedegen beveiliging nodig van uw WordPress website en dit alles via een betrouwbare en persoonlijke samenwerking.

Onderhoud

Uw WordPress website blijft optimaal onderhouden door regelmatig updates uit te voeren en back-ups te maken. Periodieke controle van mijn kant zorgt voor optimale prestatie van uw website.

Veiligheid

De veiligheid van uw WordPress website is het voornaamste. Zonder degelijke beveiliging valt uw onderneming makkelijk ten prooi aan hackers.

Snelheid

De snelheid van uw website of webshop is een belangrijke factor voor het gebruikersgemak van uw bezoekers en voor de vindbaarheid op Google.

WordPress onderhoud
Support

Met een persoonlijke benadering en met maar één aanspreekpunt heeft u van doen. Ik help bij alle vragen; van installatie van nieuwe plug-ins tot het uploaden van producten in uw webshop. Ik sta altijd voor u klaar.

eCommerce

Uw webshop en website koppelen aan alle mogelijke en gebruikelijke betaaldiensten, waardoor u zekerheid hebt van inkomsten en een vlotte uitbetaling ervan.

Strategie - klankbord

Meedenken in een strategie voor uw website, webshop, social media behoort ook tot de opties!

// FAQ

Veelgestelde vragen

1. Wat houdt WordPress onderhoud precies in?

WordPress onderhoud bevat verschillende activiteiten om uw website veilig, snel en up-to-date te houden. Dit betekent regelmatige updates, het maken van back-ups, het controleren en verbeteren van de websitebeveiliging, en het optimalisatie.

2. Waarom is regelmatig onderhoud van een WordPress website belangrijk?

Regelmatig onderhoud is cruciaal om uw website veilig te houden tegen beveiligingsrisico's, zoals hacks en malware. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw site soepel en snel blijft werken, wat essentieel is voor een goede gebruikerservaring en voor SEO.

4. Wat zijn de kosten van WordPress onderhoud?

De kosten zijn afhankelijk van het onderhoudspakket. Ik bied verschillende pakketten aan afhankelijk van de grote van uw website of webshop. Alle prijzen zijn transparant en vooraf gecommuniceerd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

5. Hoe kan ik een onderhoudspakket bij Prins ICT afsluiten?

U kunt eenvoudig contact opnemen via deze website of telefonisch. Ik bespreek dan samen uw behoeften en adviseren het pakket dat het beste bij uw bedrijf past. Na akkoord kan ik op korte termijn beginnen met het onderhoud van uw WordPress website of webshop.

5. Kan ik ook geholpen worden bij de online marketing?

Naast het onderhouden van uw WordPress website, help ik ook graag bij verschillende aspecten van online marketing. Dit kan zijn met  zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachineoptimalisatie (SEO) om uw zichtbaarheid in zoekmachines te verbeteren. Ook geef ik graag advies over een passende strategie om uw doelgroep te bereiken. 

// Laten we samenwerken

Uw bedrijf laten groeien met een echte specialist?

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik u helpen?