Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

+1 -800-456-478-23

wordpress-hosting-snelheid
// WordPress snelheid

Prins ICT zorgt voor
een optimale WordPress snelheid voor uw website.

Uw onderneming is uw lust en leven en uw visitekaartje is nota bene uw website. Dat verdienst dus ook de juiste toegang! Eén van de belangrijkste zaken om een online ervaring prettig te maken voor uw klanten is een hoge snelheid van de website of webshop. Uit onderzoek blijkt dat 85% van bezoekers die een te trage website bezoeken binnen één minuut afhaakt en naar de concurrent gaat. Dat wilt u natuurlijk voorkomen! 

Prins ICT is gespecialiseerd in het onderhouden, beveiligen, maar ook optimaliseren van WordPresswebsites en webshops voor ondernemers. Daarnaast heeft u bij Prins ICT te maken met één aanspreekpunt, namelijk Antwan. Daardoor bent u gegarandeerd van een persoonlijke en betrouwbare benadering. Bekijk hieronder welke diensten nog meer voor uw onderneming ingezet kunnen worden.

Mijn klanten

Deze klanten help ik met opzetten van hun website/webshop, onderhoud ervan en het beveiligen. De klanten genieten daarnaast van 24/7 support!

//

Geef uw klanten met goede WordPress snelheid de ervaring die ze verdienen!

Een klant wil in de watten gelegd worden en dat begint al bij aankomst op uw WordPresswebsite of webshop. Prins ICT zorgt voor de optimalisatie, dan zorgt u voor de producten en diensten!

Onderhoud

Uw WordPress website blijft optimaal onderhouden door regelmatig updates uit te voeren en back-ups te maken. Periodieke controle van mijn kant zorgt voor optimale prestatie van uw website.

Veiligheid

De veiligheid van uw WordPress website is het voornaamste. Zonder degelijke beveiliging valt uw onderneming makkelijk ten prooi aan hackers.

Snelheid

De snelheid van uw website of webshop is een belangrijke factor voor het gebruikersgemak van uw bezoekers en voor de vindbaarheid op Google.

persoonlijke aanpak Altwan
Support

Met een persoonlijke benadering en met maar één aanspreekpunt heeft u van doen. Ik help bij alle vragen; van installatie van nieuwe plug-ins tot het uploaden van producten in uw webshop. Ik sta altijd voor u klaar.

eCommerce

Uw webshop en website koppelen aan alle mogelijke en gebruikelijke betaaldiensten, waardoor u zekerheid hebt van inkomsten en een vlotte uitbetaling ervan.

Strategie - klankbord

Meedenken in een strategie voor uw website, webshop, social media behoort ook tot de opties!

// Neem vrijblijvend contact op en ik beantwoord zo snel mogelijk uw vraag.

Uw bedrijf laten groeien met een echte specialist?

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik u helpen?