Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

+1 -800-456-478-23

WordPress website laten maken
// WordPress website

WordPress website laten bouwen: Een goede keuze voor freelancers en MKB-bedrijven

Welkom bij Prins ICT, uw partner in het ontwikkelen van professionele WordPress websites, speciaal ontworpen voor freelancers en kleine tot middelgrote bedrijven. Ik begrijp dat in de dynamische wereld van vandaag, een sterke online aanwezigheid essentieel is voor uw succes.

Waarom kiezen voor een WordPress website?

WordPress is een toonaangevend platform dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Het is de perfecte keuze voor zzp’ers en MKB-ondernemers die een professionele, gemakkelijk te beheren website nodig hebben. Ik ben gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor uw bedrijf beter vindbaar is.

// Projecten

Een greep uit mijn projecten

Video afspelen over Prins ICT - Antwan
Prins ICT
5.0
Gebaseerd op 7 beoordelingen
powered by Google
Henny MaassenHenny Maassen
18:07 19 Mar 24
Wat een fijne samenwerking en snelle hulp als die nodig is.Blij dat we voor Prins ICT hebben gekozen, scheelt ons eenheleboel tijd met een ICT expert (in huis). Onwijs Lekker IJs
jeroen dekkersjeroen dekkers
06:48 13 Jan 24
PrinsICT helpt mij enkele WordPress sites / webshops te onderhouden, te stroomlijnen en aan te passen. Dit kan op afstand maar even gemakkelijk schuift hij met zijn laptop thuis of op de zaak bij je aan tafel en verwerkt instant de opdrachten die je hem geeft of de problemen waar je tegen aan gelopen bent.De hele job aan hem uitbesteden of zelf zoveel mogelijk in eigen hand houden en slechts de complexe handelingen door hem uit laten voeren. Alles is mogelijk.Oplossen, meedenken, alternatieven aanbieden, uitleggen, kennis van zaken hebben én delen zijn keywords die bij hem perfect passen.En weet hij iets niet? Dan tovert hij online instant de juiste informatie naar boven.Het heeft even geduurd maar in Antwan heb ik precies degene gevonden waar ik naar op zoek was. Een toegankelijke en goedgemutste kerel die de juiste ondersteuning kan bieden op de vlakken waar ik geen kennis van heb of me simpelweg niet in wil verdiepen omdat tijd niet onbeperkt beschikbaar is.
Prins ICT is een zeer goed bedrijf. Antwan heeft goede adviezen en zeer behulpzaam. Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking.
Mirande HovingMirande Hoving
15:38 15 Nov 23
Goede hulp, snelle reactie, zeker een aanrader. mocht ik in de nabije toekomst een nieuwe website willen weet ik wie ik bel!
Martijn BoeijenMartijn Boeijen
13:04 14 Nov 23
Zeer snelle communicatie. Zoekt echt naar oplossingen. Zeer klant gericht.Een echte aanrader.
Adri MerksAdri Merks
17:13 27 Oct 23
Een vd snelst reagerende Ict'ers en daarnaast ook snel naar een goede oplossing zoekt om jouw probleem op te lossen. Zeker een aanrader dit bedrijf!
shirley bonooshirley bonoo
16:39 11 Aug 23
Prins ICT is een bedrijf met een top service. Alles word netjes afgehandeld zonder dat je in het diepe word gegooid.Antwan eigenaar van Prins ICT begrijpt heel goed dat een website belangrijk is om klanten te werven. Hij blijft net zo lang ermee bezig totdat dingen goed zijn zoals het hoort. Antwan houd zich aan de afspraken. Hij komt de klanten tegemoet en houd zich aan zijn woord. Net zo lang totdat alles weer op de rit is. Hij zoekt overal een oplossing voor. Zonder er al teveel extra kosten voor te maken. Hij denkt goed met de klant mee. En let ook voor de klanten op de kleintjes in deze duren tijden.Antwan bedankt gr Shirley
js_loader
Maatwerk WordPress websites

Elk bedrijf is uniek, en dat geldt ook voor uw website. Mijn expertise in het ontwerpen van maatwerk WordPress sites zorgt ervoor dat uw website perfect aansluit bij uw bedrijfsidentiteit en doelstellingen. Of u nu een informatieve site nodig heeft, een portfolio wilt tonen, of een volledige e-commerce oplossing zoekt, ik zorg dat uw website voor u werkt.

WordPress voor ZZP'ers

Speciaal voor de zelfstandige professionals bied ik WordPress oplossingen die betaalbaar, schaalbaar en effectief zijn. Uw tijd is kostbaar, daarom zorg ik voor een website die eenvoudig te onderhouden is, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Onderhoud en ondersteuning

Een website is nooit echt 'klaar'. Om te zorgen dat uw WordPress website altijd up-to-date, veilig en efficiënt blijft, bied ik een WordPress onderhoudspakket aan.

// FAQ

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de voordelen van een WordPress website voor mijn bedrijf?

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk en flexibel platform, ideaal voor zowel beginnende als ervaren website-eigenaren. 

2. Hoe lang duurt het om een WordPress website te bouwen?

De tijd om een WordPress website te bouwen kan variëren afhankelijk van uw specifieke eisen. Een eenvoudige website kan binnen enkele weken klaar zijn, terwijl een meer complexe website met maatwerk functionaliteiten langer kan duren. 

3. Kan ik mijn website naar Prins ICT laten verhuizen voor het beheer?

Ja, het is mogelijk om uw bestaande website over te zetten. Dit proces, bekend als website migratie, vereist zorgvuldige planning en uitvoering om te zorgen dat alles correct wordt overgezet.

4. Biedt Prins ICT ook ondersteuning en onderhoud voor mijn WordPress website?

Absoluut. Ik bied uitgebreide ondersteunings- en onderhoudsdiensten om uw WordPress website up-to-date, veilig en optimaal functionerend te houden. Dit omvat regelmatige updates, beveiligingscontroles, en technische ondersteuning.

5. Hoe zit het met de kosten voor het laten bouwen van een WordPress website?

De kosten voor het laten bouwen van een WordPress website variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften en vereisten. Het doel is om oplossingen te bieden die passen binnen uw budget.

// Laten we samenwerken

Bent u klaar om uw online aanwezigheid naar het volgende niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik u helpen?