Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

+1 -800-456-478-23

WordPress-beveiliging
// WordPress beveiliging

Prins ICT: gespecialiseerd in WordPress beveiliging van uw online aanwezigheid

Uw onderneming is uw lust en leven en dat verdient dus een degelijke beveiliging! Prins ICT is gespecialiseerd in het beveiligen van uw WordPresswebsite of webshop. Datalekken, maar nog belangrijker, het lekken van bankgegevens of en het voorkomen van diefstal bewerkstellingen wij met de inzet van meerdere beveiligingsprotocollen. 

Prins ICT ontzorgt u volledig bij het onderhoud van uw website en daardoor kunt u rustig verder werken aan uw bedrijf. Bij Prins ICT heeft u te maken met één aanspreekpunt, namelijk Antwan. Daardoor bent u gegarandeerd van een persoonlijke en betrouwbare benadering. Bekijk hieronder welke diensten nog meer voor uw onderneming ingezet kunnen worden.

Mijn klanten

Deze klanten help ik met opzetten van hun website/webshop, onderhoud ervan en het beveiligen. De klanten genieten daarnaast van 24/7 support!

//

Werkzaamheden bij WordPress beveiliging

Prins ICT beveiligt momenteel verschillende websites en webshops van MKB-ondernemers met volle passie. Veiligheid, support, onderhoud en snelheid zijn daarbij de belangrijkste pijlers van Prins ICT.

Onderhoud

Uw WordPress website blijft optimaal onderhouden door regelmatig updates uit te voeren en back-ups te maken. Periodieke controle van mijn kant zorgt voor optimale prestatie van uw website.

Veiligheid

De veiligheid van uw WordPress website is het voornaamste. Zonder degelijke beveiliging valt uw onderneming makkelijk ten prooi aan hackers.

Snelheid

De snelheid van uw website of webshop is een belangrijke factor voor het gebruikersgemak van uw bezoekers en voor de vindbaarheid op Google.

Prins ICT - Uw ICT / WordPress specialist
Support

Met een persoonlijke benadering en met maar één aanspreekpunt heeft u van doen. Ik help bij alle vragen; van installatie van nieuwe plug-ins tot het uploaden van producten in uw webshop. Ik sta altijd voor u klaar.

eCommerce

Uw webshop en website koppelen aan alle mogelijke en gebruikelijke betaaldiensten, waardoor u zekerheid hebt van inkomsten en een vlotte uitbetaling ervan.

Strategie - klankbord

Meedenken in een strategie voor uw website, webshop, social media behoort ook tot de opties!

// Neem vrijblijvend contact op en ik beantwoord zo snel mogelijk uw vraag.

Uw bedrijf laten groeien met een echte specialist?

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik u helpen?