Ga naar hoofdinhoud

Prins ICT: gespecialiseerd in WordPress beveiliging van uw online aanwezigheid

Uw onderneming is uw lust en leven en dat verdient dus een degelijke beveiliging! Prins ICT is gespecialiseerd in het beveiligen van uw WordPresswebsite of webshop. Datalekken, maar nog belangrijker, het lekken van bankgegevens of en het voorkomen van diefstal bewerkstellingen wij met de inzet van meerdere beveiligingsprotocollen. 

Prins ICT ontzorgt u volledig bij het onderhoud van uw website en daardoor kunt u rustig verder werken aan uw bedrijf. Bij Prins ICT heeft u te maken met één aanspreekpunt, namelijk Antwan. Daardoor bent u gegarandeerd van een persoonlijke en betrouwbare benadering. Bekijk hieronder welke diensten nog meer voor uw onderneming ingezet kunnen worden.

Prins ICT - Uw ICT / WordPress specialist

Onze werkzaamheden bij WordPress beveiliging

 

Prins ICT beveiligt momenteel verschillende websites en webshops van MKB-ondernemers met volle passie. Veiligheid, support, onderhoud en snelheid zijn daarbij de belangrijkste pijlers van Prins ICT.

Beveiliging

De veiligheid van uw WordPress website is het voornaamste. Zonder degelijke beveiliging valt uw onderneming makkelijk ten prooi aan hackers.

Onderhoud

Uw WordPress website blijft optimaal onderhouden door regelmatig updates uit te voeren en back-ups te maken. Periodieke controle van mijn kant zorgt voor optimale prestatie van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw website of webshop is een belangrijke factor voor het gebruikersgemak van uw bezoekers en voor de vindbaarheid op Google.

Support

Met een persoonlijke benadering en met maar één aanspreekpunt heeft u van doen. Ik help bij alle vragen; van installatie van nieuwe plug-ins tot het uploaden van producten in uw webshop. Ik sta altijd voor u klaar.

eCommerce

Uw webshop en website koppelen aan alle mogelijke en gebruikelijke betaaldiensten, waardoor u zekerheid hebt van inkomsten en een vlotte uitbetaling ervan.

Strategie - klankbord

Meedenken in een strategie voor uw website, webshop, social media behoort ook tot de opties!

Onze klanten

Deze klanten help ik met opzetten van hun website/webshop, onderhoud ervan en het beveiligen. De klanten genieten daarnaast van 24/7 support!

VBO Techniek door Prins ICT
Capel Fruit door Prins ICT
Rebedex door Prins ICT
CO2 NeutraalWinkel door Prins ICT

"Geen groot bedrijf, maar één persoon met een persoonlijke benadering."

Antwan heeft precies door wat ik als ondernemer nodig heb en acteert daarop. Hij is daarbij flexibel en snelwerkend. Geen grote bedrijven waar veel blijft hangen over verschillende schrijven, maar gewoon één aanspreekpunt.
Prins ICT klantenreview
VBO Tech

Ontmoet ons team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Suspendisse et justo. Praesent mattis commodo augue.​
Prins ICT founder1

Joanne Williams

Founder

Prins ICT founder2

Fred Buster

Director OPS

Prins ICT director HR

Lisa Hoffman​

Director HR

Benieuwd naar wat Antwan voor de WordPress beveiliging voor u kan betekenen?

Prins ICT is gevestigd in Opheusden, in Gelderland. Antwan rijdt echter regelmatig midden-Nederland af, zodat u als klant geholpen wordt
thuis, op kantoor of zelfs op de werkvloer!

Als echte WordPress (ICT) specialist zorgt Antwan ervoor dat uw
visitekaartje, de website, optimaal en met regelmaat wordt onderhouden
én beveiligd. Bij problemen staat hij 24/7 klaar om uw vragen
persoonlijk te beantwoorden. Geen groot bedrijf, maar slechts één
persoon waar u terecht kunt.

Heeft u advies of hulp nodig? Antwan staat altijd klaar voor een vrijblijvend gesprek.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik u helpen?