Ga naar hoofdinhoud

Ongelimiteerde WordPress support voor uw website en/of webshop

WordPress support is onmisbaar, zodat u voor uw website en/of webshop, zeker geen inkomsten misloopt! Uw onderneming is uw lust en leven. Bij een goed draaiende onderneming hoort een dito draaiende website en/of webshop. Prins ICT ontzorgt u van A tot Z bij de support van uw website en/of webshop. Uw digitale voetafdruk is te allen tijde online én bereikbaar!

Daarnaast is het belangrijk voor u om te weten dat u maar met één aanspreekpunt te maken heeft, namelijk Antwan. U bent hierdoor gegarandeerd van een persoonlijke en betrouwbare benadering! 24/7 staat hij klaar voor support.

Bekijk hieronder welke diensten voor uw onderneming ingezet kunnen worden.

persoonlijke aanpak Altwan

Mijn WordPress support werkzaamheden

 

Support van uw WordPresswebsite of webshop door Prins ICT is ongelimiteerde hulp bij het laten draaien van uw website of webshop. Antwan zorgt dat updates, beveiliging en back-ups worden geüpdatet en alle vragen worden beantwoord.

Bij Prins ICT heeft u te maken met één aanspreekpunt, een persoonlijke en betrouwbare benadering ontstaat daardoor. Bekijk hieronder welke diensten voor uw onderneming ingezet kunnen worden.

Support

Met een persoonlijke benadering en met maar één aanspreekpunt heeft u van doen. Ik help bij alle vragen; van installatie van nieuwe plug-ins tot het uploaden van producten in uw webshop. Ik sta altijd voor u klaar.

Veiligheid

De veiligheid van uw WordPresswebsite is het voornaamste. Zonder degelijke beveiliging valt uw onderneming makkelijk ten prooi aan hackers.

Snelheid

De snelheid van uw website of webshop is een belangrijke factor voor het gebruikersgemak van uw bezoekers en voor de vindbaarheid op Google.

Onderhoud

De snelheid van uw website of webshop is een belangrijke factor voor gebruikersgemak van uw bezoekers en voor de vindbaarheid op Google.

eCommerce

Uw webshop en website koppelen aan alle mogelijke en gebruikelijke betaaldiensten, waardoor u zekerheid hebt van inkomsten en vlotte uitbetaling ervan.

Strategie - klankbord

Meedenken in een strategie voor uw website, webshop, social media behoort ook tot de opties!

Mijn klanten

Deze klanten help ik met opzetten van hun website/webshop, onderhoud ervan en het beveiligen. De klanten genieten daarnaast van 24/7 support!

VBO Techniek door Prins ICT
Capel Fruit door Prins ICT
Rebedex door Prins ICT
CO2 NeutraalWinkel door Prins ICT

"Geen groot bedrijf, maar één persoon met een persoonlijke benadering."

Antwan heeft precies door wat ik als ondernemer nodig heb en acteert daarop. Hij is daarbij flexibel en snelwerkend. Geen grote bedrijven waar veel blijft hangen over verschillende schrijven, maar gewoon één aanspreekpunt.
Prins ICT klantenreview
VBO Tech

Ontmoet ons team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Suspendisse et justo. Praesent mattis commodo augue.​
Prins ICT founder1

Joanne Williams

Founder

Prins ICT founder2

Fred Buster

Director OPS

Prins ICT director HR

Lisa Hoffman​

Director HR

Benieuwd naar wat Antwan met WordPress support voor u kan betekenen?

Prins ICT is gevestigd in Opheusden, in Gelderland. Antwan rijdt echter regelmatig midden-Nederland af, zodat u als klant geholpen wordt
thuis, op kantoor of zelfs op de werkvloer!

Als echte WordPress (ICT) specialist zorgt Antwan ervoor dat uw
visitekaartje, de website, optimaal en met regelmaat wordt onderhouden
én beveiligd. Bij problemen staat hij 24/7 klaar om uw vragen
persoonlijk te beantwoorden. Geen groot bedrijf, maar slechts één
persoon waar u terecht kunt.

Heeft u advies of hulp nodig? Antwan staat altijd klaar voor een vrijblijvend gesprek.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik u helpen?