Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

+1 -800-456-478-23

WordPress support
// WordPress support

Ongelimiteerde WordPress support voor uw website en/of webshop

WordPress support is onmisbaar, zodat u voor uw website en/of webshop, zeker geen inkomsten misloopt! Uw onderneming is uw lust en leven. Bij een goed draaiende onderneming hoort een dito draaiende website en/of webshop. Prins ICT ontzorgt u van A tot Z bij de support van uw website en/of webshop. Uw digitale voetafdruk is te allen tijde online én bereikbaar!

Daarnaast is het belangrijk voor u om te weten dat u maar met één aanspreekpunt te maken heeft, namelijk Antwan. U bent hierdoor gegarandeerd van een persoonlijke en betrouwbare benadering! 24/7 staat hij klaar voor support.

Bekijk hieronder welke diensten voor uw onderneming ingezet kunnen worden.

Mijn klanten

Deze klanten help ik met opzetten van hun website/webshop, onderhoud ervan en het beveiligen. De klanten genieten daarnaast van 24/7 support!

//

WordPress support werkzaamheden

Support van uw WordPresswebsite of webshop door Prins ICT is ongelimiteerde hulp bij het laten draaien van uw website of webshop. Antwan zorgt dat updates, beveiliging en back-ups worden geüpdatet en alle vragen worden beantwoord.

Bij Prins ICT heeft u te maken met één aanspreekpunt, een persoonlijke en betrouwbare benadering ontstaat daardoor. Bekijk hieronder welke diensten voor uw onderneming ingezet kunnen worden.

Onderhoud

Uw WordPress website blijft optimaal onderhouden door regelmatig updates uit te voeren en back-ups te maken. Periodieke controle van mijn kant zorgt voor optimale prestatie van uw website.

Veiligheid

De veiligheid van uw WordPress website is het voornaamste. Zonder degelijke beveiliging valt uw onderneming makkelijk ten prooi aan hackers.

Snelheid

De snelheid van uw website of webshop is een belangrijke factor voor het gebruikersgemak van uw bezoekers en voor de vindbaarheid op Google.

Prins ICT - Uw ICT / WordPress specialist
Support

Met een persoonlijke benadering en met maar één aanspreekpunt heeft u van doen. Ik help bij alle vragen; van installatie van nieuwe plug-ins tot het uploaden van producten in uw webshop. Ik sta altijd voor u klaar.

eCommerce

Uw webshop en website koppelen aan alle mogelijke en gebruikelijke betaaldiensten, waardoor u zekerheid hebt van inkomsten en een vlotte uitbetaling ervan.

Strategie - klankbord

Meedenken in een strategie voor uw website, webshop, social media behoort ook tot de opties!

// Neem vrijblijvend contact op en ik beantwoord zo snel mogelijk uw vraag.

Uw bedrijf laten groeien met een echte specialist?

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik u helpen?